• Home
  • Beeld & geluid

Televisie, DVD en geluid, ook hiervoor winkel je bij Marskramer

Beeld en geluid, je kunt niet zonder
In het dagelijks leven kijken we TV, luisteren we naar de radio en onze eigen muziek. Een televisie is een apparaat dat in bijna elk huis wel aanwezig is. Ook een DVD speler om eigen, gehuurde of opgenomen DVD's af te spelen mag bij een televisie eigenlijk niet ontbreken. Bij Marskramer kies je uit diverse scherpgeprijsde artikelen en accessoires. Denk daarbij aan hoofdtelefoons, batterijen, DVD's en CD's maar ook aan universele afstandbedieningen. Ook opladers met een USB aansluiting, scart- en coaxkabels koop je bij Marskramer.

Welkom in de digitale wereld
Mp3, Jpg, wie kent het niet? Wat is er heerlijker dan ongestoord genieten van je eigen muziek, maar dan wel op een mp3-speler natuurlijk. Ook het maken van foto's doe je digitaal. Koop bij ons je camera. En telefoneren? Dat gaat ook met een digitale telefoon perfect.

Wat doet het weer?
Wat is de temperatuur, luchtvochtigheid en hoeveelheid regen? Je leest het af op een weerstation. Veel weerstations hebben een intern geheugen zodat je een mooie vergelijking of opsomming kunt aflezen. Vaak kun je de binnen- en buitentemperatuur meten, ideaal om te kijken wat je aan moet trekken als je naar buiten gaat.